کربوکسی تراپی برای چه کسانی مناسب می باشد؟ | 09190231250
کربوکسی نام علمی گاز دی اکسید کربن CO2 است و کربوکسیتراپی یک روش پزشکی است که دی اکسید کربن برای اهداف درمانی بکار گرفته می شود.
کربوکسی تراپی برای چه کسانی مناسب می باشد؟
کربوکسی تراپی (Carboxy Therapy) چیست؟
کربوکسی نام علمی گاز دی اکسید کربن CO2 است و کربوکسیتراپی یک روش پزشکی است که دی اکسید کربن برای اهداف درمانی بکار گرفته می شود. کربوکسی تراپی یک نوع مزوتراپی است که بجای تزریق مایعات مزوتراپی، از گاز دی اکسید کربن استفاده می شود. این تزریق می تواند شبیه مزوتراپی در لایه مزودرم عمیق تر و در لایه زیر پوستی انجام گیرد.
درطول درمان با اعمال گاز استریل پزشکی دی اکسید کربن به پوست یا بافت چربی، نشانهای مبنی بر کمبود اکسیژن مخابره می شود و ارگانیسم در عرض چند دقیقه دی اکسید کربن را با اکسیژن جایگزین میکند.
بیشتر بخوانید: کاربرد آر اف فرکشنال
نحوه انجام کربوکسی تراپی
مکانیزم بدن به گونه ای خلق شده که دی اکسید کربن اضافی به طور طبیعی توسط سلول های بدن و از طریق گردش خون و از طریق ریه ها از بدن دفع میشود. بنابراین گاز دی اکسید کربن یک گاز غیر سمی است. حتی اگر این گاز مستقیما وارد رگ شود هم نمی تواند آمبولی ایجاد کند و به راحتی دفع خواهد شد.
در روش کربوکسی تراپی از این با تزریق کربن دی اکسید تعادل میزان دی اکسید موجود در بخش تحت درمان به هم می ریزد و گردش خون برای دفع کربن دی اکسید اضافه افزایش مییابد. پس از تزریق گاز کربن دی اکسید کربن، جریان خون در زیر پوست افزایش خواهد یافت که موجب ایجاد مویرگهای جدید و افزایش کلاژن و الاستین در پوست میشود.
به این ترتیب با تزریق کربوکسی تراپی، جوانسازی در پوست انجام می شود . این کار توسط دستگاههای مخصوص با کنترل محدود فشار و مقدار گاز، انجام میشود.
صفحه اینستاگرام ما: dr.m.h.s_yazdkhasti@
سرعت و میزان گاز خروجی با توجه به محل درمان و بیماری، بوسیله پزشک تنظیم می شود. گاز CO2 با سوزنی بسیار ظریف زیر پوست دمیده میشود و باعث تحریک و افزایش محصولات اکسیژنی در بافت می شود، همچنین متابولیسم زیر پوست تنظیم می کند، این بهبود شامل میکرو جریان ها و تحریک فیبرولاست ها در ناحیۀ سنتز کلاژن است.
با ورود گاز دی اکسید کربن به بافت، هموگلوبین بنا به ساختارش، اکسیژن را آزاد کرده و به دی اکسید کربن متصل می شود. این مساله باعث تراکم زیاد اکسیژن شده که درنهایت باعث افزایش جریان خون، ایجاد مویرگ های جدید و افزایش بازسازی وتولید بیشتر تارهای کلاژن و الاستین در موضع خواهد شد.
بیشتر بخوانید: رفع تتو با دستگاه پیکوشور
موارد کاربرد کربوکسی تراپی
پسوریازیس
رفع غبغب
لك صورت
کاهش سلولیت
پدیده رینود
آلوپسی و ریزش مو
زخم های پوستی و عروقی
چروک های صورت
درمان اگزماهای عود کننده
درمان چروک، تیرگی و پف دورچشم
بیماری های ایسکمیک اندام تحتانی
برطرف کردن خطوط ریز دور دهان و خط خنده
کاهش موضعی چربی بدون لیپوساکشن
اسکارهای ناشی از سوختگی، آکنه و جراحی
ترک های پوستی ناشی از چاقی و حاملگی
کاهش درد و اسپاسم عضله در پزشکی ورزشی
درمان اختلالات نعوظ به دلیل مسائل عروقی ریز
جوانسازی پوست دست، قفسه سینه و گردن
شل شدگی و افتادگی پوست صورت، بازوها و غیره
مکمل درمان لیپو ساکشن برای صاف کردن ناهمواری های پوست
کربوکسی تراپی برای چه افرادی مناسب نیست؟
بیماران مبتلا به سرطان
بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی و تحت دیالیز
بارداری یا شیردهی
اشخاص تحت شیمی درمانی
بیماران مبتلا به آب سیاه
افراد مبتلا به کم خونی شدید
مشکلات انعقاد خون مثل هموفیلی
بیماران مبتلا به صرع
افراد مبتلا به بیماری مغزی
دیابت کنترل نشده
افرادی که پس از جراحی خون فعال در محل زخم دارند
بیماریهای قلبی عروق کنترل نشده یا حاد (مانند فشار خون کنترل نشده)
بیماریهای تنفسی حاد
بیماریهای بافت پیوندی
آمبولی ریه
عفونت پوستی
بیشتر بخوانید: کاربرد تزریق مزوژل در جوانسازی پوست
عوارض کربوکسی تراپی
اگر هر عمل زیبایی از جمله کربوکسی تراپی زیر نظر افراد متخصص و خبره انجام شد عارضه ای نخواهد داشت. درد و قرمزی خفیف در محل تزریق، احساس گرما و صدای خش خش در پوست و در بعضی موارد کبودی در محل تزریق از عوارض موقت این روش درمانی است که بطور معمول در چند ساعت و کاهی چند روز بطور کامل رفع می شود.
کربوکسی تراپی برای چه افرادی مناسب است؟
تمام افراد سالم که سی سالگی را پشت سر گذاشتهاند، میتوانند برای بهبود کیفیت پوست و سفت کردن دور چشم و رفع غبغب از درمان کربوکسی استفاده کنند. بیمار جوانتر نتیجه بهتری کسب خواهد کرد.
مراقبت های پس از کربوکسی تراپی
بهتر است افراد متقاضی قبل از انجام این عمل، آزمایشات لازم برای پیشگیری از بروز هرنوع ا حساسیت و مشکلات متناسب با آن را انجام دهند و از مصرف انواع قرص های مصرفی خود پزشک را مطلع سازند. پس از انجام عمل بیمار می تواننپد پس از گذشت دو روز به روال عادی زندگی خود برگردد و نیازی به طی دوران نقاهت نخواهد بود.
معاینات لازم بعد از انجام کربوکسی تراپی را انجام دهید.
حداقل تا ۲۴ ساعت پس از انجام کربوکسی تراپی استحمام نکنید.
به مدت یک ماه در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرید.
کرم ها و قرص هایی که پزشک تجویز نموده طبق دستور مصرف کنید.
از انجام فعالیت ها و ورزش های سنگین خودداری نمایید.
کربوکسی تراپی در پزشکی زنان
از کربوکسی تراپی برای روشن سازی و جوان سازی پوست ناحیه تناسلی، نوک پستان و زیر بغل، جوانسازی و رفع خشکی داخل واژن، درمان ترشحات، درمان عفونت های واژینال، درمان نسبی بی اختیاری ادراری در زنان استفاده می شود. از دیگر مزایای کربوکسی در ناحیه تناسلی می توان به درمان تیرگی یا خشکی ناحیه تناسلی اشاره نمود.
بیشتر بخوانید: فرق مزوژل با فیلر زیرچشم
کلینیک لونا در اصفهان، به سرپرستی دکتر مهسا یزدخواستی در اصفهان با کادر مجرب، دستگاه های پیشرفته و مواد با کیفیت و استاندارد در خدمت شماست. آدرس ما: اصفهان، خیابان توحید، مجتمع تیراژه